Onswoongoed

evenementen

Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed komt op voor de belangen van alle huurders van Ons Huis.
Geen evenementen gevonden!

Evenement en het Buurthuis

Onbekend maakt onbemind, we moeten gezamenlijk elkaar helpen te informeren betreft menselijke relaties. We willen toevallige ontmoetingen stimuleren.

Huurders normen en waarden

Diversiteit kan ook bijdragen aan het welzijn, maar dan moeten we elkaar blijven ontmoeten en niet van elkaar vervreemden. Onbekend maakt onbemind. Andersom voelen we ons eerder betrokken en verbonden, als we elkaar tegenkomen. Daartoe hoeven we niet iedere dag bij elkaar over de vloer te komen, maar zijn vluchtige ontmoetingen op een evenement, in de winkel, langs het veld of het schoolplein al voldoende.

Noaberschap

Goed wonen vraagt ook wat van de buurt. Daarbij gaat het over de levendigheid en de veiligheid, de route naar de winkel, de geluiden uit de speeltuin en over het gezondheidscentrum op de hoek. Voor bewoners gaat het vaak ook over het vertrouwen in elkaar.

De kracht van een luisterend oor

Door elkaar te ontmoeten willen het luisterend oor zijn voor onze huurders en hun kracht benutten om samen de betekenis van onze taak te vergroten: het sociaal kapitaal van onze huurders.

Alle geplande evenementen

Geen evenementen gevonden!