Onswoongoed

projectmedewerker gezocht

project-medewerker gezocht

Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed komt op voor de belangen van alle huurders van Ons Huis.

Maak het verschil

Huurdersbelangenvereniging Ons Woongoed is de formele gesprekspartner die huurders vertegenwoordigt bij Ons Huis. Ons Woongoed behartigt in regelmatig overleg met Ons Huis de belangen van haar huurders.

Wilt u écht werk maken van goed wonen?

Vindt u goed wonen net zo belangrijk als wij? Bent u trots op uw wijk en heeft u het allerbeste voor met uw medehuurders? Dan bieden wij u een aantrekkelijke functie project/groepsmedewerker waarin u veel invloed kunt uitoefenen. Deze veelzijdige functie is op vrijwillige basis waar collegialiteit, een kleine financiële vergoeding en vooral heel veel voldoening tegenover staan!

 

De ontwikkelingen in de sociale woningmarkt gaan snel, zijn regelmatig in het nieuws en staan op de politieke agenda. Er spelen steeds meer complexe thema’s als huisvesting van bijzondere doelgroepen, de gevolgen van het energieakkoord en het tekort aan woningen. Huurdersorganisaties worden als volwaardige derde partij betrokken zijn bij het overleg tussen gemeente en wooncorporaties. In dit driehoeksoverleg komt alles aan de orde wat te maken heeft met wonen in de gemeente Apeldoorn.

 

Maak het verschil

Als projectmedewerker van Ons Woongoed kunt u ècht het verschil maken voor uw wijk en buren. U bent aanwezig bij onze twee maandelijkse overleggen met Ons Woongoed, behartigt de belangen van alle huurders en geeft adviezen bij individuele vraagstukken. Voor deze positie zoeken wij een energieke persoonlijkheid die zich sterk wil maken voor zijn/haar medehuurders. U kunt hun stem zijn als het gaat over belangrijke thema’s als huurverhoging, renovaties, onderhoud, leefbaarheid in de wijk en de buurt- en wijkbeheerders.

 

Durft u de communicatie aan?

Wij zijn dringend op zoek naar mensen die deze mooie uitdaging aandurven. Duik dieper in de materie, dien als klankbord en zet u vol enthousiasme in voor àlle huurders van Ons Huis. Wij bieden u interessante taken en onderwerpen, collegialiteit en vooral veel voldoening.

 

Wilt u in deze vrijwillige functie het verschil maken? Meld u dan aan via bestuur@onswoongoed.nl

bestuur@onswoongoed.nl

Ga de uitdaging aan

Meld je aan als projectmedewerker